سایت تبلیغاتی ادم - ADEM

- آموزشگاه شیرینی پزی آموزشگاه شیرینی پزی شیرین بیان کلاس شیرینی پزی دوره حرفه ای شیرینی پزی,

آموزش شیرینی پزی - آموزشگاه شیرینی پزی شیرین بیان آموزشگاه شیرینی پزی شیرین بیان با مديريت شيرين حسينی داوربين المللي غذا و مجری برنامه های آشپزی صدا و سيما آموزش شیرینی پزی ويژه آقايان و بانوان تاریخچه شیرینی پزی در ایران : شاید برای شما جالب باشد که بدانید ریشه نخستین شیرینی‌ها به ایران باستان برمی‌گردد. اگر بخواهیم در مورد تاریخچه شیرینی پزی در ایران باستان صحبت کنیم به یک نوع کیک به نام «لاویش» می‌رسیم که در زمان امپراطوری ایران باستان در قرن هفتم میلادی پخته می‌شد و بسیار محبوب بود. در کتب تاریخی آمده زمانی که شاهان هخامنشی می‌خواستند از کاخ تابستانی شوش به تخت جمشید یا برعکس بروند خدمه کاخ به قنادان دستور می‌داند که پیش از ورود شاه به کاخ، نان و شیرینی را حاضر کنند. به این ترتیب غذای اصلی مردم در دوران هخامنشی علاوه بر گوشت و نان و سایر غذاهای معمول، شامل انواع شیرینی کلوچه هم بوده است. آموزش شيرني هاي تر و خشك قنادي حرفه اي - سوهان پز - سازنده نقل و نبات وشکر پنير - باقلوا - گز سازي - بيسکويت - کيک ساز ترساز - شیرینی های ب

ورود اعضا
برای مثال : xyz@yahoo.com
رمز عبور شما باید شامل حروف و اعداد باشد
ثبت نام رایگان فراموشی رمز عبور
آموزشگاه شیرینی پزی شیرین بیان

آموزشگاه شیرینی پزی شیرین بیان

آموزشگاه شیرینی پزی شیرین بیان
تهران-سعادت آباد - خیابان سرو غربی - بین چهاراره پاک نژاد و میدان شهرداری- خیابان بخشایش - خیابان بهار ۵ - پلاک ١

ads.shirinbayan@gmail.com
۳۳۶

توضیحات

آموزش شیرینی پزی - آموزشگاه شیرینی پزی شیرین بیان
آموزشگاه شیرینی پزی شیرین بیان با مديريت شيرين حسينی داوربين المللي غذا و مجری برنامه های آشپزی صدا و سيما
آموزش شیرینی پزی ويژه آقايان و بانوان
تاریخچه شیرینی پزی در ایران :
شاید برای شما جالب باشد که بدانید ریشه نخستین شیرینی‌ها به ایران باستان برمی‌گردد. اگر بخواهیم در مورد تاریخچه شیرینی پزی در ایران باستان صحبت کنیم به یک نوع کیک به نام «لاویش» می‌رسیم که در زمان امپراطوری ایران باستان در قرن هفتم میلادی پخته می‌شد و بسیار محبوب بود.
در کتب تاریخی آمده زمانی که شاهان هخامنشی می‌خواستند از کاخ تابستانی شوش به تخت جمشید یا برعکس بروند خدمه کاخ به قنادان دستور می‌داند که پیش از ورود شاه به کاخ، نان و شیرینی را حاضر کنند. به این ترتیب غذای اصلی مردم در دوران هخامنشی علاوه بر گوشت و نان و سایر غذاهای معمول، شامل انواع شیرینی کلوچه هم بوده است.
آموزش شيرني هاي تر و خشك قنادي حرفه اي - سوهان پز - سازنده نقل و نبات وشکر پنير - باقلوا - گز سازي - بيسکويت - کيک ساز ترساز - شیرینی های بدون فر -
40 مدل شيرينی تر، خشك و كيك
فر داری، اجاق كاری، تَر كاری
از صفر تا صد به صورت فوق حرفه ای
٢ عدد گواهينامه با كد بين مللی از فنی حرفه ای
١٢ جلسه دو ساعته
سه ترم پخت نان شامل :
٣۰مدل نان ، نان های حجيم و نيمه حجيم
نان حجيم و نيمه حجيم تخصص فردار
نان حجيم و نيمه حجيم خمير ساز ماهر
٣ عدد گواهينامه با كد بين المللی از فنی حرفه ای
٧ جلسه ٤ ساعته
با شرکت در کلاس های آموزشی آموزشگاه شیرینی پزی شیرین بیان مهارت خودت را در تهیه انواع شیرینی افزایش دهید.کلیه دروه های آموزش شیرینی پزی آموزشگاه شیرین پزی شیرین بیان با ارائه مدرک بین المللی وزارت کار می باشد.
با اعطاي گواهينامه هاي بين المللي معتبر
ديپلم ردي ها وترك تحصيلي ها با دريافت گواهينامه ما ديپلم درسي بگيريد
*******************************
تلفن تماس : ٢٢١٢١۰۶۴- - 09123506796
آموزشگاه شیرینی پزی: www. shirin-bayan.com
تهران-سعادت آباد - خیابان سرو غربی - بین چهاراره پاک نژاد و میدان شهرداری- خیابان بخشایش - خیابان بهار ۵ - پلاک ١

تگ



هشتگ اینستاگرام



ویکی پدیا



توییتر



آگهی های مشابه


ادم هیچ‌گونه منفعت و مسئولیتی در قبال معامله شما ندارد. با مطالعه‌ی راهنمای خرید امن، آسوده‌تر معامله کنید.

تمامی خدمات این سایت تبلیغاتی، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می‌باشند و فعالیت‌های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.