سایت تبلیغاتی ادم - ADEM

- دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP, ایزو, 22000,haccp ,

  HACCPچیست؟ مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP - استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن  - انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی  - افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان . - ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان  - تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .  - گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی  - و دهها مزیت دیگر تعاریف:  - برنامه پیش نیاز(PRP): شرایط اساسی و فعالیت هایی است که لازم است برای حفظ یک محیط بهداشتی در طول زنجیره غذایی مناسب برای تولید، حمل و نقل و ارائه محصولات نهایی امن و ایمن مواد غذایی برای مصرف انسان انجام می گیرد . - کنترل نقاط بحرانی(CCP): مرحله که در آن به منظور جلوگیری ، از بین بردن و یا کاهش خطرات ایمنی مواد غذایی به یک سطح قابل قبول صورت می گیرد . -

ورود اعضا
برای مثال : xyz@yahoo.com
رمز عبور شما باید شامل حروف و اعداد باشد
ثبت نام رایگان فراموشی رمز عبور
دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی مواد غذایی HACCP

دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی مواد غذایی HACCP

دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی مواد غذایی HACCP
تهران خیابان پاسداران روبروی بیمارستان لبافی نژاد

sa_vaziri@yahoo.com
۷۲۵

توضیحات

 

HACCPچیست؟

مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است

دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP

- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن 

- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی 

- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .

- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان 

- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان

- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی 

- و دهها مزیت دیگر

تعاریف

- برنامه پیش نیاز(PRP): شرایط اساسی و فعالیت هایی است که لازم است برای حفظ یک محیط بهداشتی در طول زنجیره غذایی مناسب برای تولید، حمل و نقل و ارائه محصولات نهایی امن و ایمن

مواد غذایی برای مصرف انسان انجام می گیرد .

- کنترل نقاط بحرانی(CCP): مرحله که در آن به منظور جلوگیری ، از بین بردن و یا کاهش خطرات ایمنی مواد غذایی به یک سطح قابل قبول صورت می گیرد .

- خطر مواد غذایی: عامل بیولوژیکی، شیمیایی یا فیزیکی که منجر به آلودگی غذا می شود .

شرح خدمات HACCP

- تعیین و تدوین خط مشی HACCP .

- تحت کنترل درآوردن ، یکپارچه سازی، طبقه بندی و بهینه سازی مستندات و سوابق سازمان

- برنامه ریزی تأمین منابع و مورد نیاز ازجمله نیروی انسانی ، تجهیزات و ...

- تعیین اقدامات جهت پیشگیری از بروز آلودگی متقاطع ، نظافت و بهداشت ، کنترل آفات ، بهداشت فردی

- ایجاد طرح HACCP در برگیرنده اطلاعات هریک از نقاط کنترل بحرانی شناسایی شده

- تهیه و تدوین مشخصات بیولوژیکی، شیمیایی و فیزیکی مرتبط با ایمنی مواد غذایی

- تدوین دستورالعمل شرایط انبار،چیدمان و نگهداری، زمان ماندگاری محصول و مرجوعی در انبار

- تجزیه و تحلیل اطلاعات با استفاده از انواع نمودارها ، گزارشات آماری از کلیه واحد های سازمان

- برنامه ریزی ، تهیه چک لیست ها ، اجرای و ثبت مشاهدات ممیزی و موارد عدم انطباق ممیزی

- مسئولیت انجام ، مهلت اجرا ، بررسی اقدامات بعمل آمده و اثر بخش بودن اقدامات اصلاحی و پیشگیرانه

- بهبود مداوم در تمام واحدها و بخشهای سازمان

 

 

تگ



هشتگ اینستاگرام



ویکی پدیا



توییتر



آگهی های مشابه


ادم هیچ‌گونه منفعت و مسئولیتی در قبال معامله شما ندارد. با مطالعه‌ی راهنمای خرید امن، آسوده‌تر معامله کنید.

تمامی خدمات این سایت تبلیغاتی، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می‌باشند و فعالیت‌های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.