سایت تبلیغاتی ادم - ADEM

- دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP, ایزو, 22000,haccp ,

  HACCPچیست؟ مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP - استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن  - انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی  - افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان . - ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان  - تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .  - گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی  - و دهها مزیت دیگر تعاریف:  - برنامه پیش نیاز(PRP): شرایط اساسی و فعالیت هایی است که لازم است برای حفظ یک محیط بهداشتی در طول زنجیره غذایی مناسب برای تولید، حمل و نقل و ارائه محصولات نهایی امن و ایمن مواد غذایی برای مصرف انسان انجام می گیرد . - کنترل نقاط بحرانی(CCP): مرحله که در آن به منظور جلوگیری ، از بین بردن و یا کاهش خطرات ایمنی مواد غذایی به یک سطح قابل قبول صورت می گیرد . -

ورود اعضا
برای مثال : xyz@yahoo.com
رمز عبور شما باید شامل حروف و اعداد باشد
ثبت نام رایگان فراموشی رمز عبور

ادم هیچ‌گونه منفعت و مسئولیتی در قبال معامله شما ندارد. با مطالعه‌ی راهنمای خرید امن، آسوده‌تر معامله کنید.

تمامی خدمات این سایت تبلیغاتی، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می‌باشند و فعالیت‌های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.