طرح توجیهی تولید نوار چسب برق

سایت تبلیغاتی ادم - ADEM

سایت تبلیغاتی ادم - ADEM

ورود اعضا
برای مثال : xyz@yahoo.com
رمز عبور شما باید شامل حروف و اعداد باشد
ثبت نام رایگان فراموشی رمز عبور
طرح توجیهی تولید نوار چسب برق

طرح توجیهی تولید نوار چسب برق

طرح توجیهی تولید نوار چسب برق
کرمانشاه بلوار شهیدبهشتی جنب سینما استقلال ورودی کتابخانه شهید بهشتی

esotoffoy2016@gmail.com
۱۲۹۲

توضیحات

چسبها مواد ي طب يعي يا مصنوع ي هستند که به کمک آنها ميتوان دو قطعه را از طريق سطوحشان به

يکديگر متصل نمود . چسبها از دوران بسيار قديم شناخته شده بودند . تابوتهايي در حفاريهاي شهر باستاني

در مصر پيدا شده است که قطعات نازک چوب به بدنه آنها چسبيد ه بوده است . هم چنين در هزاران سال

پيش، مصريها با استفاده از صمغ عربي، رنگدانه ها را به تابوتها مي چسبانده اند . بابليها با چسباندن صمغ

درختان داخل درزهاي قايقهاي خود، از نفوذ آب به داخل آنها جلوگيري ميکرده اند . در روم باستان، از ماهي

و شاخ حيوانات چسبي جهت چسبانيدن قطعات چوب به يکديگر ابداع و مصرف ميشده است . تا اواسط قرن نوزدهم براي چسباندن اوراق کاغذ و قطعات چوب فقط از چسبهايي که منشا حيواني (پوست، سم، شاخ، استخوان، شير و خون حيوانات ) داشت، استفاده ميشده که البته هنوز هم تا حدودي جنبه تجارتي خود را حفظ نمود ه اند . اين نوع چسبها را در موقع مصرف بايد گرم کرده و پس از اندودن قطعات با آن بايد دو قطعه را براي مدتي تحت فشار نگه داشت تا در اثر سرد شدن چسب، قطعات به يکديگر متصل شوند.  گرم و سرد کردن، تحت فشار قرار دادن و نيز بوي بد اين چسبها سبب نامرغوبي و کندي کار با آنها ميشود.جهت توليد چسبها با توجه به کاربردهاي مختلف آن ميتوان از مواد معدني مانند سيليکاتها و يا از مواد آلي مانند پوست، سم، شاخ، شير، خون حيوانات، نشاسته و شيره برخي درختان و يا از مواد سنتزي مانند الاستومرها و پلاستيکها استفاده نمود.

تهيه چسبهاي سنتزي در سالهاي اخير جهت کاربردهاي مختلف پيشرفتهاي چشمگيري داشته است . هرچسب جهت کاربردهاي معيني ساخته ميشود و لازم است که مواد مخصوصي با يکديگر مخلوط شوند تا کيفيت مورد نظر به دست آيد.

اين مواد به طور کلي عبارتند از:

رزين ·

ماده اصلي هر چسب مصنوعي که سبب اتصال سطوح به يکديگر ميشود رزيني است که در آن چسب به کار رفته و به همين علت است که اسامي چسبها از اسامي رزينها الهام گرفته است . مثلا چسبهاي ساخته شده از رزين اپوکسي به نام چسب اپوکسي معروف هستند.

جامد کننده ·

در بعضي چسبها لازم است که در حين مصرف موادي جهت جامد شدن چسب که سبب اتصال و استحکام

چسب ميشود به آن اضافه گردد . گاهي نيز علاوه بر اين مواد کاتاليزور هم جهت افزايش سرعت چسبيدن

اضافه ميشود.

حلال ·

در ساخت بعضي از چسبها جهت پخش يکنواخت رزين بين سطوح چسبنده و سياليت چسب لازم است که مقداري حلال مناسب به آن اضافه شود . اين حلالها که اغلب آلي هستند، در زمان کاربرد چسب تبخير

ميشوند. لازم است که به برخي چسبها مقداري مواد شيميايي جهت کم کردن ويسکوزيته آنها اضافه شود . اين مواد که ضمنا سبب استحکام چسب نيز ميشوند، در موقع کاربرد آن تبخير نميشوند.

مواد پرکننده ·

در اغلب چسبهاي ساخته شده مقداري مواد شيميايي جهت کنترل خواص اضافه ميشود . ضريب انبساط

حرارتي، مقاومت حرارتي، مقاومت الکتريکي و ضريب انبساط حجمي از جمله خواصي هستند که ميتوان با اضافه کردن مواد پر کننده کنترل نمود.

محمل ·

در ساخت نوار چسبها لازم است که از محملي مانند نوارهاي نازک کاغذ، پارچه و سلوفان استفاده نمود. -انواع چسبها

1.      چسبهاي محلول در حلال

2.      چسبهاي لاتکس

3.      چسبهاي فشاري

4.      چسبهاي حرارتي

5.      چسبهاي فعل و انفعالي

6.      چسبها را ميتوان بر حسب منشا نيز دسته بندي کرد.

7.      چسبهاي طبيعي

8.      چسبهاي مصنوعي

موارد مصرف و كاربرد

نوارچسبهاي حساس به فشار نوعي از نوار چسب است كه در حالت خشك و بدون حلال در دماي اطاق بطور مداوم چسبناك است و هنگاميكه برروي سطوح مختلف چسبانده مي شود اتصال فوري ايجاد مي نمايد و جهت چسبندگي نيازي به آب، حلال و يا حرارت ندارد . نوار چسبها بايستي به طور يكنواخت و بدون تغيير شكل يا فاصلة محسوس، پيچانده شده و ب ايد دو طرف آن صاف و در زمان استفاده فاقد اشكالات فيز يكي مانند ق يفی شدن ،تاخوردگي، ترك، رنگ غير يکنواخت و عاري از ذرات جامد يا غير محلول و بوي نامطبوع باشد. گاهی اوقات در طی پيچيدن نوار چسب مقداری هوا در بين لا ي ه ها حبس می شود ، که سطح را بصورت تاول زده می نم ايد ، و اصطلاحاً به آن چشم ماهی گفته می شود. اين حالت اگر در طی زمان ناپد ید شود برروی خصوصيات نوار چسب اثر نگذاشته و دليل بر غيريکنواختی چسب پوششي آن نمی باشد. نوار چسب برق به عنوان عايق براي سيمهاي برق و اتصالات الكتريكي به كار ميرود.

چسب مصرفي بايد همگن و عاري از ذرات جامد غير محلول باشد، به طوريکه در هن گام کاربرد پوششي

يکنواخت و صاف ايجاد نمايد . چسب در حالت مرطوب يا خشک بوي نامطبوع نبايستي داشته باشد و چسب بايد عاري از هرگونه مواد سمي باشد. در زمان باز کردن نوار چسب نبايد هيچ گونه پارگي ايجاد شود . هر رول نوار چسب بايستي عاري از تلسکوپي شدن (وقتي که ترتيب لايه هاي نوار چسب نسبت به يکديگر جابجا گرديده و در نتيجه شکل مخروطي به وجود آيد که در اصطلاح تلسکوپي شدن ميگويند ) شکاف يا ديگر تغيير شکلها باشد. در زمان باز کردن نوار چسب بايد فقط يک مقدار جزئي از چسب به پشت دور بعدي چسبيده باشد

تگ



هشتگ اینستاگرام



ویکی پدیا



توییتر



آگهی های مشابه


ادم هیچ‌گونه منفعت و مسئولیتی در قبال معامله شما ندارد. با مطالعه‌ی راهنمای خرید امن، آسوده‌تر معامله کنید.

تمامی خدمات این سایت تبلیغاتی، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می‌باشند و فعالیت‌های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.