طرح توجیهی تولید مواد آستری و پوشش عایق لوله گاز

سایت تبلیغاتی ادم - ADEM

سایت تبلیغاتی ادم - ADEM

ورود اعضا
برای مثال : xyz@yahoo.com
رمز عبور شما باید شامل حروف و اعداد باشد
ثبت نام رایگان فراموشی رمز عبور
طرح توجیهی تولید مواد آستری و پوشش عایق لوله گاز

طرح توجیهی تولید مواد آستری و پوشش عایق لوله گاز

طرح توجیهی تولید مواد آستری و پوشش عایق لوله گاز
کرمانشاه بلوار شهیدبهشتی جنب سینما استقلال ورودی کتابخانه شهید بهشتی

esotoffoy2016@gmail.com
۱۲۱۹

توضیحات

تهيه پوشش لوله ها به صورت مايع از مواد قيري (قيرهاي حاصله از پالايش نفت خام، قيرهاي طبيعي و

قيرهاي حاصله از قطران زغال سنگ ) سابقه زيادي دارد . ارزانترين پوشش براي محافظت لوله هاي زيرزميني

مواد قيري ميباشد كه بصورت زير تهيه مي شود:

١- حل كردن قير (با انواع قيرهاي فوق الذكر) در حلال نفتي مناسب و تهيه مايعي روان به طوريكه بتوان با

قلم مو و يا به صورت غوطه ور كردن لوله در آن سطح لوله را بپوشانند اين مايع را اصطلاحاً پرايمرمي گويند.

٢- تهيه انامل يا بلوك هاي جامد قير كه معمولاً از امتزاج قير با پودرهاي مختلف مثل كربنات كلسيم سيليس- سولفات باريم و يا فيلترهايي مثل پنبه نسوز و الياف پشم و پارچه تهيه مي گردد.

٣- تهيه نوارهاي آغشته به قير (مثل مشمع و يا گوني) كه در نهايت پس از آنكه پرايمر و ا نامل را بكار بردند، اين نوارها را روي لوله مي پيچيدند. به مرور زمان با پيدايش تركيبات ديگري از قبيل رزين هاي اپوكسي و يا نوارهاي پلاستيكي (پلي اتيلن) مواد قيري از حالت يكه تازي ميدان خارج شده و رقبائي براي آن پيدا شده است. عيب اساسي پوشش هاي قيري در كم بودن قدرت چسبندگي آنها است . بدين معني كه با سرد و گ رم شدن بدنه لوله و در اثر ضربه هائيكه به علت جمع شدن مايعات گازي (Condensate) در لوله ايجاد مي شود نتيجتاً لايه قير از سطح بدنه جدا شده و راه براي نفوذ اكسيژن و رطوبت ب از مي گردد . قيرهاي حاصله از قطران ذغال سنگ خاصيت چسبندگي بيشتر نسبت به قيرهاي طبيعي و قيرهاي حاصله از پالايش نفت داشته ولي چسبندگي آنها در حد ايده آل نمي باشد. بنابراين براي اينكه قدرت چسبندگي قير را به سطح لوله اضافه كنند حدود ٤٠ درصد اپوكسي رزين به قير حاصله از قطران زغال سنگ Coal tar) Bitumen)مي افزايند و به اين وسيله سطح لوله را با اطمينان بيشتري ع ايق مي نمايند. يكي ديگر از مواديكه چسبندگي زيادي بر روي فلز دارد و كاربرد آن متداول گرديده است پرايمرهائيست كه از تركيب لاستيك كلرينه شده و موادي قيري به دست مي آيد. اين پرايمرها را قبل از آنكه پوشش هاي قيري (انامل) بكار برده شود روي لوله مي مالند و چون به علت مواد لاستيكي خاصيت چسبندگي خوبي دارند به سرعت به سطح لوله چسبيده و بلافاصله خشك مي شوند و چون مواد تشكيل دهنده انامل از قير تشكيل شده است و قسمت اعظم مواد تشكيل شدهنده پرايمر نيز قير است بنابراين انامل به خوبي روي پرايمر م ي چسبد و تشكيل يك لايه ضخيم كه باعث محافظت لوله مي گردد مي دهد.

موارد مصرف و كاربرد

كالاي مورد بحث در اين طرح، بصورت مايع پرايمر، انامل به صورت خمير بيتكس جهت عايق و پوشش لوله هاي گاز مورد استفاده قرار مي گيرد.

موارد كاربرد اين مواد به شرح زير است:

١- بيتكس به صورت جامد در قالب هاي كيكي مواد پوشش دهنده جهت مصارف ايزولاسيون و آسفالت گرم

و به صورت مايع نيز جهت توليد رنگ هاي تيره مورد استفاده قرار مي گيرد.

٢- پرايمر به صورت مايع بوده و جز مواد پوشش دهنده است كه با فيلترهاي خاص می توان د به عنوان درزگير و ضد رطوبت مورد استفاده قرار گيرد.

٣- انامل به صورت مايع بوده و جهت عايق لوله هاي گاز در برابر اكثر عوامل خارجي كاربرد دارد.

اهميت استراتژيكي كالا در دنياي امروز

امروزه در کشور ما به دليل رونق صنعت، ساخت انواع كالاي مصرفي و نهايي نيز با رشد روز افزوني روبرو

است. به دليل نفت در داخل كشور امكان توليد محصولات نهايي از اين موارد فراهم شده است.

بيتومن ها لايه هاي سنگين و ضخيم هيدروکربوري هستند که نسبت به آب از وزن مخصوص بيشتر ي برخوردار بوده و وسکوزيته بالايي دارند بيشتر هيدرو کربورهاي موجود در بيتومن ها از پنتان سنگين تر بوده و در حدود نيمي از آنها از مولکول هايي سنگين تشکيل گرديده اند که داراي نقطه جوش ي بالاتر از525 درجه سانتيگراد مي باشند مشتقات سبک حاصل از پالايش بيتومن در تهيه گازوئيل و نيز در صنايع پتروشيمي کاربرد دارند و مشتقات سنگين تر آن در تهيه آسفالت بيتومن همچنين شامل ٥ سولفور و

مقدار کمتري اکسيژن و فلزات سنگين مي باشد در مقايسه با نفت خام بيتومن دار اي مقادير بيشتر ي

کربن و مقادير کمتري هيدروژن مي باشد اکثر ذخاير بيتومن شامل مخلوطي از بيتومن، ماسه، آب و مقدار

کمي فلزات سنگين و مي باشد. قير طبيعي از مشتقات نفت خام بوده كه در اثر راهيابي به سطح زمين و جايگيري در يك فضاي مناسب خشك شده به ماده سختي به نام قير طبيعي تبديل مي گردد . به عبارت ديگر مواد هيدروكربوري از سنگ مخزن از طريق شكستگي ها به سمت بالا صعود كرده تا به سطح زمين برسند . اگر به سطح زمين برسند تشكيل چشمه هاي نفتي را مي دهند و اگر در زير و نزديك سطح زمين مانده و به تدريج جامد و اكسيد شود به ماده اي سخت و محكم به نام قير طبيعي تبديل مي گردد.

ايران كشوري است داراي ذخاير غني نفت و به تبع آن استفاده از مشتقات نفتي اهميت به سزايي در رشد و شكوفايي كشور خواهد داشت

تگ



هشتگ اینستاگرام



ویکی پدیا



توییتر



آگهی های مشابه


ادم هیچ‌گونه منفعت و مسئولیتی در قبال معامله شما ندارد. با مطالعه‌ی راهنمای خرید امن، آسوده‌تر معامله کنید.

تمامی خدمات این سایت تبلیغاتی، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می‌باشند و فعالیت‌های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.