طرح توجیهی تولید مایعات شوینده

سایت تبلیغاتی ادم - ADEM

سایت تبلیغاتی ادم - ADEM

ورود اعضا
برای مثال : xyz@yahoo.com
رمز عبور شما باید شامل حروف و اعداد باشد
ثبت نام رایگان فراموشی رمز عبور
طرح توجیهی تولید مایعات شوینده

طرح توجیهی تولید مایعات شوینده

طرح توجیهی تولید مایعات شوینده
کرمانشاه بلوار شهید بهشتی ورودی کتابخانه شهید بهشتی

esotoffoy2016@gmail.com
۱۲۷۱

توضیحات

مایعات شوینده به انواع مایعاتی گفته می شود که براي شستشو و ضد عفونی کردن استفاده می شوند. این مایعات دسته بندي هاي گوناگونی دارنددر یک دسته بندي کلی میتوان این مایعات را به دو گروه شوینده هاي صنعتی و غیر صنعتی تقسیم کرددر این گزارش صابون مایع بررسی شده استکد آیسیک این محصول 24241124 می باشد.

تاریخ آشنایی با صابون به 23000 سال پیش بر م یگردددر بعضی از مدارك تاریخی ساخت صابون را به سومري هاي قومی که آنزمان در مکان فعلی ایران و عراق زندگی می کردند مرتبط می دانند.

قوم سلت یکی از اقوام باستانی اروپا است که صابون را از چربی حیوانات و خاکستر گیاهان می ساختند و خاکستر گیاهان نقش ماده قلیایی را در ساخت صابون به عهده داشتآنها این محصول را (SAIPO)

نامیدند و کلمه SOAP از آن مشتق شده است. تا قرن دوم میلادي، اهمیت صابون در شستشو و تمیز کردن شناخته نشده بود و پزشک یونانی جالینوس در130) تا 200 میلادي(متذکر شد که صابون براي تمیز کردن ماده مناسبی استدر سال 800 میلادي جابربن حیان)پدر علم شیمیایی(در نوشته هاي خود از صابون به عنوان وسیله اي براي شستشو و پاکیزگی نام برده استدر قرون وسطی، مرکز تولید صابون در اروپا، شهر مارسی گزارش شده است که البته بعدها در شهرهاي ونیز و جنوا تولید شده است.

روش تولید ظاهراٌ به این صورت بود که ابتدا خاکستر گیاهان را که حاوي کربنات پتاسیم است در آب پخش می کردند، سپس چربی به آن می افزودند و آن را می جوشانند تا آب آن تبخیر شودبعد از آن

مجدداٌ خاکستر گیاه به ظرف روي آتش اضافه می کردن و در طول این فرآیند تولید به آهستگی واکنش

خنثی شدن مواد انجام می گرفتاسیدهاي چرب به این ترتیب توسط کربنات خنثی و صابونی می شدندقوم سلت از چرب یهاي حیوانی که داراي اسیدهاي چرب آزاد بود استفاده م یکردند و حضور اسیدهاي چرب به شروع عمل صابونی شدن کمک می کرد.

این روش احتما لاٌ تا پایان قرون وسطی ادامه داشتبعد از تولید کربنات سدیم به روش صنعتی و

ارزان تولید صابون از نوع سخت رایج شد.  ساخت سودسوز آور به روش LEBLANE در سال 1804 ، اثر زیادي بر نحوه تولید صابون گذاشت  و استفاده از صابون در همه جا متداول شدبه گونه اي که در دو کشور داراي جمعیت مساوي، آنکه مصرف صابون بیشتري داشت متمدن تر قلمداد می شد.

در سال 1870 Cossage  در انگلیس، روغن ها را هیدروژنه کرد و چربی ها مناسب براي ساخت  صابون پدید آورد و استفاده ار سیلیکات سدیم در صابون را پیشنهاد کرد. نحوه پخت صابون با بخار یعنی پخت گرم در آخر قرن نوزدهم قدم دیگري به سوي تولید صابون به شکل صنعتی بود.

موارد مصرف و کاربرد

صابونها عمدتا براي شستشو و ضد عفونی کردن استفاده می شوندموارد مصرف صابونها اعم از صابون

مایع و جامد در ضد عفونی و شستشو می باشدصابون مایع بیشتر براي دستشویی استفاده میشودبا توجه به اینکه صابونهاي جامد در مکانهاي پرجمعیت و بزرگ مثل ادارات، مدارس، دانشگاهها و مکانهاي از این قبیل از نظر رعایت اصول بهداشتی مناسب نیستند لذا در این مکانها ترجیح داده می شود که از صابون مایع استفاده شودبنابراین با توجه به اینکه صابون مایع در جاهاي مختلفی استفاده می شود لذا بر مصرف آن روز به روز افزوده می شود.

بررسی کالاهاي جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر مصرف محصول:

با توجه به اینکه صابون مایع عمدتا براي شستشو مورد استفاده قرار می گیرد لذا تنها موادي جایگزین این محصول می توانند بشوند که به عنوان شوینده مورد استفاده قرار می گیرندبا توجه به اینکه صابون مایع بعد از صابون جامد تولید شده است می توان گفت که صابون مایع جایگزین صابون جامد می باشدلازم به توضیح است که صابون جامد می تواند به جاي صابون مایع مورد استفاده قرار گیرد ولی جایگزین آن نیست.

اهمیت استراتژیکی کالا در دنیاي امروز

این کالا جزء کالاهاي پرمصرف در دنیا می باشد و با توجه به رشد جمعیت در دنیا این محصول از اولویت تولید برخوردار است ولی صابون مایع کالاي استراتژیک نمی باشدعلت آنستکه در صورت عدم تولید این محصول می توان از شوینده هاي دیگر مثل صابون جامد به جاي آن استفاده کرد.

تگ



هشتگ اینستاگرام



ویکی پدیا



توییتر




ادم هیچ‌گونه منفعت و مسئولیتی در قبال معامله شما ندارد. با مطالعه‌ی راهنمای خرید امن، آسوده‌تر معامله کنید.

تمامی خدمات این سایت تبلیغاتی، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می‌باشند و فعالیت‌های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.